laupäev, 5. märts 2011

Alpides taastumas

... jõudsin koju ja hakkasin asju pakkima, siis neli tundi und ning seejärel sõit lennujaama. Minu tähelepanuvajadust arvestades pole ime, et osad reisikaaslased arvasid, et tegin spetsiaalselt reisile minekus lokid. Kahjuks pidin neile pettumuse valmistama ja tunnistama, et minu kauni soengu põhjuseks on eelmisel õhtul peetud pulmapidu.

Tegelikult olin juba pikalt haigusega võidelnud ja lootsin, et kliima- ja keskkonnavahetus mõjuvad positiivselt. Seekord päris nii ei läinud ning suusapuhkusest sai hoopis nn tõeline puhkus – kevadised jalutuskäigud mööda Courchevell’i külatänavaid ning kohaliku köögikunsti nautimine ja nii kuus päeva järjest.

Üritasin korra seda puhkuse rutiini murda. Ühel hommikul oli enesetunne üle pika aja hea ja otsustasin suusatama minna, kuid tagant järgi tarkus on, et haigena ei tasu rapsima hakata ja üle pingutada. Tulemuseks järjekordne külmetus, palavik, kurguvalu, nohu jms. Ülejäänud päevadel võtsin rahulikult ja võib kindlalt väita, et see oli minu senise elu kõige rohkem puhkuse moodi puhkus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar