pühapäev, 23. jaanuar 2011

Kurgjärve spordilaager

Kaks tegusat päeva vabas õhus on mõnus vaheldus tavapärasele linnakärale. Nagu oleksin kusagil teisel planeedil, eemal argipäeva toimetustest.

Koos meie kalastajatega sumpasin paksus lumes läbi metsa Kurgjärvele kalale. Saime jääaugust kätte kuus ahvenat, mis läksid kohaliku kiisu söögilauale. Siin asuvad koduvabariigi parimad suusarajad. Mul avanes suurepärane võimalus suusatada kolme andeka treeneri käe all. Teoorias olen juba päris tugev, kuid praktikas vajan veel järelaitamistunde. Kusjuures üks suusataja võttis mind sõna otseses mõttes rajalt maha ;). Toreda päeva lõpetasime järveäärses saunas, kus soovijatel avanes võimalus hüpata jääauku. Peale värskes õhus veedetud päeva ja sauna võttis mõnus väsimus võimust - uni oli tõeliselt magus.


Sealne natuke salapärane rahu ja vaikus haarasid mind taaskord oma lummusesse. See on koht, kuhu tahan alati tagasi minna. Patareid on taaskord energiat ja positiivsust täis laetud. Tuleb tõdeda, et selleks pole vaja ilmtingimata piiri taha puhkusele sõita.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar