pühapäev, 9. juuni 2024

Hiiumaa

Tänu vihmale sain täna oma laisa hommiku, peale mida pakkisime end taas autosse ja asusime teele. Tundub, et ilmaennustus peab paika ja see päev on käes, kui surfarid rõõmustavad ja tavainimesed eelistavad siseruume.

Sellest hoolimata otsustasime Hiiumaa kõige tähtsama vaatamisväärsuse Sääretirbi tippu jalutada. Tegu on kirde-edela suunalise umbes kahe kilomeetri pikkuse oosiga, mis kõrgemas osas on kaetud taimestikuga, kuid kaob merre kiviklibuse säärena.



Minnes nühkisin vastutuules, aga tagasitee läks see-eest poole kiiremini. Boonusena õnnestus selle aasta esimesed metsmaasikad põske pista.

Jalutuskäik värskes õhus tegi kõhu hirmus tühjaks, mistõttu sõitsime otsejoones Suursadamasse, kus asub Ungru Resto, mis sel hooajal alles kolmandat päeva avatud. Üllatuslikult saime privaatse kogemuse osaliseks. Toidud maitsesid endiselt hästi. Lihtsus on see, millega nad Ungrus võluvad.

Kiire peatus Kärdla peaväljakul ja siis visati mind lennujaama ära, et ise edasi surfiparadiisi lained püüdma minna. Mina maandusin 20 minutit lennusõitu hiljem Tallinnas. Vot just nii kiirelt ja mugavalt saab Hiiumaalt koju 😊

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar